AKTIVIRAŠ SVOJE TELO? AKTIVIRAJ ŠE SVOJ OBRAZ!

AKTIVIRAŠ SVOJE TELO? AKTIVIRAJ ŠE SVOJ OBRAZ.

Tek? Fitnes? Joga? 

Ker hočeš imeti lepo oblikovano telo in čvrste mišice, imaš najverjetneje že izbrano rutino, ki ti najbolj ustreza. Tudi če ne, pa se zagotovo zavedaš, da je za lepo oblikovano telo potrebno trenirati. Veš, da se bodo vsi tisti počepi in trebušnjaki na daljši rok obrestovali, in to zaradi ene same stvari: MIŠIC. 

Pod lepo oblikovano in zdravo telo spadajo torej čvrste mišice, ki jih gradiš z ustreznim treningom in prehrano, to dejstvo pa ima s tvojim obrazom veliko več skupnega, kot si ta trenutek predstavljaš.

 

Kaj imata skupnega telo in obraz? 

Mišice.

Veš, obraz je veliko več, kot samo koža. Pod kožo se nahajajo mišice, ki igrajo glavno vlogo pri strukturi obraza, saj predstavljajo temeljni okvir, čez katerega je pripeta koža. Kakršna koli sprememba v formi tvojega obraza je zato najverjetneje posledica oslabljenih mišic, ki čakajo, da jih s treningom aktiviraš.
Ko si do sedaj opazovala svoj obraz v ogledalu, si bila pretežno skoncentrirana samo na stanje svoje kože na obrazu, iskala si gubice in eksperimentirala z raznimi kremami.

Sedaj pa se za trenutek poglej v ogledalo in opazuj svoj obraz trodimenzionalno: 
- Kako napeto in dvignjeno je tvoje čelo?
- Ali so oči manj odprte, kot včasih in se veke spuščajo nižje?
- Ali bi tvoja lička lahko bila bolj napeta?
- Ali se področje ob nosu in nad ustnicami poveša?
- Ali je linija tvoje brade še vedno lepo definirana in napeta, ali je manj izrazita in se dela podbradek?
- Ali so ustnice napete in čvrste?

Tako. Če si si odgovorila na zgornja vprašanja, potem lahko prideva do dveh različnih zaključkov:
1. Če so tvoje obrazne mišice čvrste in napete, potem ima tvoj obraz lepo in definirano formo, hkrati pa je tudi koža preko mišic lepo napeta. Tvoj obraz je trenutno v dobri formi, še vseeno pa moraš vedeti, da mišice brez pravilne aktivacije skozi leta oslabijo. Če želiš svojo dobro obrazno formo ohranjati (prepričana sem, da želiš), potem beri dalje.

2. Če si na svojem obrazu začela opažati spremembe na vsaj enem zgoraj opredeljenem področju, ali pa preprosto ne vidiš tiste svežine, odprtega pogleda in definiranih linij, potem ti priporočam, da svojim obraznim mišicam čimprej privoščiš nekaj dela. Kako? Beri dalje.

 

Obrazni trening - prihodnost vzdrževanja mladostnega videza

Novi trend vzdrževanja mladostnega videza je program brez noža, igel in post operativnih okrevanj. Trening obraza je pridobil naklonjenost svetovne elite, zvezdnic in članic kraljeve družine, kot tudi vseh drugih ozaveščenih uporabnic, ki so odgovorne za svoj lep, naravni izgled. Tako je, ne potrebuješ vseh tistih dodatnih ničel na svojem bančnem računu, da obdržiš obraz v svoji najboljši formi. Vse, kar potrebuješ, je znanje za pravilno izvedbo obrazne vadbe in 7 minut časa dnevno. 

Če ne želiš biti prepuščena sama sebi in izgubljati časa z iskanjem potrebnega znanja, hkrati pa ti več-urni seminarji ne dišijo, potem ti lahko ponudim hitrejšo, varno in predvsem učinkovito pot do osvajanja novega trenda. Da si jo ogledaš, klikni na spodnji gumb.

 

AKTIVACIJA OBRAZNIH MIŠIC S FACIAL GYM PROGRAMOM

 

S pomočjo osebnega trenerja na USB ključku boš preko zgoraj podane rešitve z lahkoto pravilno izvajala obrazne vaje po vseh ključnih predelih tvojega obraza. Osvojila boš novi trend vzdrževanja mladostnega videza, hkrati pa boš privarčevala tako na denarju, kot tudi na času.

In kaj so ''stranski učinki'' aktivacije obraznih mišic?

Zagotovo se boš izognila vsem zapletom, ki so možni pri kakršnih koli posegih, izredno velika verjetnost pa je, da boš začela opažati naslednje ''stranske učinke'':
- Ko boš program izvajala zjutraj, boš na svoj obraz vnesla svežino že pred jutranjo kavo.
- Tvoja koža bo zablestela, saj trening obraza odlično prekrvavi kožo.
- Povečala se bo naravna tvorba kolagena.
- Preprečila se bo izguba kostne mase na obrazu.

 

Si za trening?

DA, ŽELIM IZVEDETI VEČ

Se bereva

NAZAJ NA BLOG